top of page
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
Contact
TRAILER
BUSTER TYRY 3  .jpg

 

 om en dreng, en hund og linedansen om en fars kærlighed

BUSTER OG MIG - om en dreng, en hund og linedansen om en fars kærlighed

En familieforestilling for alle fra 6 til 100 år opført af to performere og en indtagende cirkushund.

I et retro cirkus univers præsenterer de en fortælling om at balancere på en tynd line i en svær familiesituation - og om et helt særligt venskab mellem en dreng og hans hund.

Lukas har altid været speciel og anderledes, på grund af sit særprægede udseende, sin usikre måde at tale på og sin livlige fantasi. Han er et stort barn i en spinkel og efterhånden voksen krop. Disse egenskaber har gjort ham til maskot i det lille cirkus, som hans far driver. Her optræder Lukas med et klovnenummer sammen med cirkushunden Buster.

Lukas og hans far elsker hinanden meget højt og de blev især tæt knyttet, da Lukas’ mor en dag forsvandt. Men Lukas forstår ikke, hvorfor hans far ikke rigtigt opfører sig som sig selv længere. Faren bliver vred over det mindste og skælder ud uden grund. Selv cirkushunden Buster bliver han vred på, fordi han ikke længere laver sine øvelser ordentligt. Lukas tror, at det er den lille metalflaske, faren altid har i inderlommen, der gør ham så anderledes og som en dag får ham til at sige, at han vil af med Buster, fordi han er gammel og doven. Derfor planlægger Lukas at stikke af med Buster og aldrig mere komme tilbage.

Medvirkende:

Lars Begtrup

Serafín Zigver Xiavier 

og hunden Buster

Instruktør, forfatter og scenograf:

Giacomo Ravicchio.

GLENH OG BUSTER FAZZOLETTO.jpg

COMING SOON

bottom of page