top of page
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
Årets Reumert 2023_Badge con bordo .png
TRAILER
Animals9670.jpg


ANIMALS er en postmodernistisk rejse igennem George Orwells verden, et sted mellem ’Kammerat Napoleon’ og ’1984’.

I over et halvt århundrede har grisene haft absolut magt i dyrenes samfund og opbygget et falsk demokratisk system, hvor andre dyr har mulighed for at blive tildelt små belønninger og særlige positioner, kan fremsætte idéer og være minimalt repræsenteret i parlamentet.

Regeringsmagten forbliver dog hos grisene og de levner aldrig nogen anden politisk bevægelse en chance for at vinde et valg… før nu.

De øvrige dyr føler sig udnyttet, især fårene, som langsomt opbygger en politisk bevægelse, der bringer grisenes magt i fare. Modsvaret er en resolut smædekampagne og nye love mod får, militærkup, jagt på og endelig tilintetgørelse af oprørerne udført af statens hundepatruljer.

Et ungt får og en ung hund, der er vokset op som venner gennemlever nu denne revolution og kæmper, hver på sin måde. Undervejs opdager de, at deres venskab har udviklet sig til noget dybere. Til noget, alle de andre betragter som… unaturligt.

Med stærke dyremasker, skabt af Katrine Karlsen og en spillestil, der bryder igennem det traditionelle masketeater, har Giacomo Ravicchio skabt et overraskende udtryk. Billedsproget og den filmiske iscenesættelse har samtidig det velkendte Meridiano aftryk, som taler til universelle følelser hos publikum på tværs af alder og som gør at flere generationer kan mødes om denne familieforestilling. Dog uegnet for børn under 13 år.

ANIMALS er skabt i samarbejde med Teater Tix

Medvirkende:

Mette Alvang

Vika Dahlberg

Elise Müller

Annevig Schelde Ebbe


Dramatiker, instruktør: Giacomo Ravicchio
Komponist og lyddesign: Jérôme Baur

Scenograf, videodesigner: Giacomo Ravicchio
Oversættelse: Henriette Zichau Hertz
Masker: Katrine Karlsen
Parykhjelme: Karin Ørum
Kostumer: Sandra Møller Svendsen
Konstruktør og teknik: Steen Molls 
Lys, lyd, afvikling: Robert Nhi Felsby

Animals8988.jpg
Contact
bottom of page