top of page
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
TRAILER

TRANSIT

9 skæbner fanget i en lufthavnsterminal
Ny fabulerende forestilling af billedmesteren Giacomo Ravicchio
Originalt soundtrack af Jérôme Baur

Lufthavnen er et sårbart sted. Et sted, man helst bare passerer. Et transit-sted. Ikke et sted, man frivilligt bliver hængende.  

Pludselig sker det. Uvist af hvilken grund blokeres al flytrafik. Passagererne er strandet i lufthavnen. Modstræbende er de pludselig ikke mere på rejse, på vej eller på flugt. Deres bevægelsesfrihed er sat ud af kraft. Hver især har de historier med i bagagen. Ni historier, der folder sig ud og fletter sig ind og ud af hinanden. Fortid og nutid blandes. Lufthavnen bliver et limbo, en labyrint af mere eller mindre mytiske handlingstråde, et væv af sære, smukke og foruroligende skæbnehistorier.

Syv skuespillere, en danser og en cellist
Der fortælles ni historier om ni mytisk inspirerede personer gestaltet af danseren Louise Hyun Dahl, cellisten Soma Allpass og skuespillerne Samy Andersen, Claus Maack Bahnsen, Lars Begtrup, Pernille Lyneborg, Claudio Morales, Elise Müller og Judith Rothenborg.
Som i en film zoomer iscenesættelsen ind på transithallens ansigter og skæbner. Publikum hvirvles med, i en visuelt og fabulerende strøm, tilbage i deres liv, ind i deres tanker og ud i drømmenes dimensioner.

 


Medvirkende:

Samy Andersen

Claus Maack Bahnsen

Lars Begtrup

Pernille Lyneborg

Claudio Morales

Elise Müller

Judith Rothenborg

Soma Allpass (cellist)

Louise Hyun Dahl (danser).

 

Forfatter, instruktør: Giacomo Ravicchio
Komponist: Jérôme Baur
Dramaturg: Bent Holm

Scenograf: Giacomo Ravicchio
Rekvisitør: Per Christensen
Teknisk mandskab: Per Aagaard, Troels Møller, Mathias Kromann Rode
Værksted: Anders Sylvest, Casper Brodtkorb , Morten Barnekov Johansen
Systue: Anne Balslev Andersen og Birte Henriksen

Ud over driftsstøtten fra Kunstrådets Scenekunstudvalg er TRANSIT specielt støttet af: Kunstrådets Musikdramatiske udvalg, Bikubenfonden, Oda og Hans Svenningens Fond, Wilhelm Hansen Fonden, Knud Højgaards Fond, Konsul Georg Jorck og hustru Emma Jorck’s Fond, Tuborgfondet, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968.

Contact
bottom of page