top of page

”Fascismen får én på trynen i Orwell-inspireret dystopi. Meridiano Teatret og Teater Tix minder os om demokratiets skrøbelighed i en politisk fabel inspireret af George Orwells ’Kammerat Napoleon’. En virkelig gennemført forestilling med tematisk tyngde og teatertæft, som kan anbefales på det hjerteligste."

Morten Hede, Teateravisen

 

"Sindssygt velspillet! Sådan er følelsen efter at have set den fantastisk flotte forestilling Animals. Det var SÅ fed en forestilling! Jeg havde følgeskab af min 13-årige datter, der også havde ”totalt optur” over Animals.

Hvis du har brug for at blive blæst væk af intenst skuespil, en stærk historie, flot scenografi, mega flotte masker og kostumer, skal du klart tage din teenager eller dine udskolingselever under armen og se Animals."

Ditte Koefoed, Teaterspotter

 

"Forestillingen for de store klasser er fremragende og et fint oplæg til at tage samfundsforhold, politik og fascisme op i klassen. De moralsk, politiske temaer er gestaltet, så de virker nærværende og aktuelle i Giacomo Ravicchios fantasifulde instruktion og scenografi.

Inden spillet går i gang, tager de fire skuespillere Mette Alvang, Annevig Schelde, Vika Dahlberg og Elise Müller de imponerende dyremasker og parykker på og præsenterer Molly og Rolf og deres mødre. Herfra er det skuespillerens sublime kropssprog og stemmer, der adskiller karaktererne fra hinanden. De spiller også hundepatrulje iført hjelme og bølle-agtige kostumer, der får en til at gyse.

I det hele taget er det forestillingens stærke billedsprog, der efterlader et dybt indtryk. For eksempel i en skyggespil-scene klipper hunde-soldater fårenes vilde hårpragt, og de bare fåre-isser fremstår sårede og ydmygede, inden de fængsles. Eller når hunden Rolf med humor siger til fåret Molly: ” Det er jer vi tæller, når vi ikke kan sove”.

”Animals” er en gribende og velspillet indføring i vores allesammen politiske nutid og fremtid og anbefales stærkt til de ældste klasser."

Eva-Marie Møller, Folkeskolen 

“Animals is a story of the functioning og totalitarian reality as told by Orwell, brilliantly narrated in the mask theatre convention.”

Maria Schejbal-Cytawa, Teatr Lalek, Polen

 

bottom of page