top of page
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
TRAILER

ILD

DRØMMENES LAND

Tredje del i Giacomo Ravicchio’s værk om elementerne jord, luft, vand og ild.

"Alle gode gange tre. Hvor ofte kan man sige det. Hvor ofte tager et teater på sig at gennemføre et projekt som dette - tre forestillinger om de fire elementer, spundet sammen med menneskelig søgen efter rødder og identitet - og formår at gennemføre det konsekvent, stærkt og fængslende."
-Henrik Lyding, Jyllands-Posten

I denne "billedstorm af de stærke" handler det om ilden som rensende element; som muligheden for at sone og slette ud, og måske finde vejen tilbage til sig selv:
Reportagefotografen Emil Hansen underviser en gruppe indsatte i et dansk fængsel. Her møder han den unge grønlænder Nuka, der sidder fængslet på ubestemt tid. Nuka befinder sig ikke godt i det danske fængsel og ønsker kun at blive tilgivet af sin far, selvom han ved, at det er umuligt. Emil, der skal rejse til Grønland, lover Nuka at opsøge hans far. Dette bliver en rejse ind i grænselandet mellem fantasi og virkelighed; en rejse, hvor Emil krydser sporene fra sin egen fortid.

Forfatter, instruktør og scenograf: Giacomo Ravicchio
Oversættelse og kunstnerisk samarbejde: Elise Müller
Komponist: Jérôme Baur
Lysdesign: Angelica Kroeger
Medvirkende: Elisabeth Befrits, Lars Begtrup, Niels Grønne, Martin Longhi, Mads Lumholt, Claus Maack Bahnsen, Elise Müller.
Lys: Angelica Kroeger

Contact
bottom of page