top of page

Line Dahl fra Børn i Byen giver den 4 ud af 5 stjerner
”…mere end en forestilling…. en totaloplevelse… tryllebindende historie om Maja og Babette, der farer vild i december-sneen… hårrejsende smukt cellospil”

Line Dahl, december 2015


”Giacomo Ravicchios verden har en magi, som jeg ikke kan stå for
(…)
Når ’Englene i Gentofte’ får lov til at udfolde sig i fuld figur og med magiske stjerneblink, opstår den helt særlige Meridiano-magi. Her bringer den blide skuespiller Elise Müller sin poesi med sig ind på scenen.
(…)
Skuespilleren Elise Müller er som altid fantastisk. Hendes stemme har en blødhed, og hendes væsen har en blidhed, som stråler ud af hver eneste af hendes forsigtige bevægelser. Hun bevæger klodescenografiens dukker med forjættende langsomme hænder.
(…)
Jérôme Baur har komponeret noget meget smuk cellomusik – en blanding af noget, der lyder gammelkendt, og noget, som alligevel er helt nyt. Og cellisten Lea Havelund Rasmussen spiller musikken så følsomt og så personligt, som om hendes bue fortalte sin egen historie, når den strøg hen over strengene.
(…)
Man forlader teatret med en følelse af at have overværet noget usædvanligt. Noget stort. Og noget, som har strejf af den guddommelighed, som gemmer sig et sted dybt inde under forestillingens eventyrlige socialrealisme. Noget, der skaber tårer.”

Anne Middelboe Christensen, Teateravisen 

bottom of page