top of page

”Gigasucces!"
Information

”Det stærkeste og flotteste teater af sin slags, vi har præsteret i Danmark (...) Vi gik derfra ved et-tiden om natten, proppede med billeder, dybt tilfredse med en oplevelse langt ud over det sædvanlige (...) Jeg er vild med denne forestilling. Den repræsenterer noget af det ægte magiske ved teatret, fordi miraklerne fødes for øjnene af os. Og så er det en meget dansk og genkendelig historie, i et format, der kan måle sig med internationale teater-alen. Så jeg må varmt anbefale disse seks timer i selskab med astronauter, engle, fabeldyr, mareridt og helt almindelige mennesker, hvis historier fortælles med et mylder af vidunderlige og morsomme detaljer, mens de kæmper for at få fodfæste i livet et sted mellem himmel og jord (…)
Jyllands-Posten  

Ild - Drømmenes Land
"Meridianos billeddannende fantasi er i det hele taget medrivende. Poetisk og teknisk overlegent skabt."

Information  

"Han er en tryllekunstner ham Giacomo Ravicchi! (…) Teater man kan mærke helt ind i sit kød. En billedverden og scenografisk skaberkraft af helt usædvanlig styrke. Som med et knips forvandler kulissen sig fra ishule til flyvende helikopter, så man må dukke hovedet, hvis ens målløst åbne mund ellers tillader det. Så levende føles billederne."

Ekstra Bladet 

"Stærkt og fængslende. Imponerende billedteater, som ikke laves andre steder. Drøm og virkelighed, spejlinger og syner, fletter sig sammen i Giacomo Ravicchios forrygende forvandlingskasse af en dekoration."
Jyllands-Posten  


Luft og vand – Foetus
"Et komplekst og gådefuldt drama med fantastiske sceniske kvaliteter og overraskende visuelle effekter som matcher selv den allerbedste teatermæssige udfoldelse."

The Scotsman, Edinburgh  

"En kompleks og særdeles udfordrende forestilling iscenesat med bemærkelsesværdig genialitet."

The Herald, Edinburg 

"En eksplosion i sanseindtryk. Tænk, at der findes den slags teater!"
Folketidende  

"Jeg var lykkelig, da jeg gik ud fra premieren på 'Luft og Vand'. Ikke fordi det var slut - den rige magiske verden fra stykket ville jeg tværtimod gerne abonnere på i mine drømme (...) Historierne er fortalt så sympatisk og rigt, så modigt og humoristisk, at jeg ofte fik tårer i øjnene af grin (...) Jeg synes rigtig mange skal se den."
Ekstra Bladet  

"Teater med internationalt forvandlingsformat og fantasi (...) Ravicchio skaber teater, der forvandler. Teater, der forandrer både sig selv og tilskueren gennem et utal af uforudsigelige påfund (...) Seks skuespillere er på scenen i mindst 20 roller, imponerende diskrete og ensemble-disciplinerede."
Information  

"Ravicchio er fortsat en billed- og teatermager af de sjældne og originale. Hvert eneste øjeblik står knivskarpt, mens poesien overraskende og konstant veksler med komedien (...) Og så har Elisabeth Befrits vist aldrig været sjovere end her. Hun er ekstragevinsten i en forestilling, der i forvejen ligner en sikker vinder."

Jyllands-Posten  

Jord - Manden fra Tollund
"Visuel magi."

Politiken   

"Der er et sus af evighed og tusindårigt udsyn i denne forestilling, der er en kærlighedshistorie bundet op med Tollundmanden på bedste logiske vis, samtidig med at den slipper uendelige vidder af drømme og magiske niveauer ind (...) og alt i en fantastisk scenografi, der gør teateroplevelsen nutidig, nærværende og filmisk. Der er både dybde, højde og bredde og en fjerde dimension til stede her."

B&U  

"Ravicchio er virkelig en billedmager af sjælden kraft."

Jyllands-Posten 

"Utrolig æstetisk billedrig oplevelse. Det ene spændende scenebillede afløser det næste i en kompleks historie, som på fascinerende vis rækker både bagud og frem i tiden."
Århus Stiftstidende  

bottom of page