top of page
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
TRAILER

PAPIRMÅNE

En forestilling om en lille dreng, der har alt for store ting at tænke på… faktisk så store at han er meget vågen, når han skal falde i søvn.

Elliot har en guldfisk... og en tiger og en løve i plastik… og så har han en bamse, som følger ham, hvor end han går. Han har også en masse bøger.


Elliot elsker sine bøger. Han kan ikke læse bogstaverne i dem. Men billederne kan han se på og så rejser han langt væk - ind i en verden, hvor der måske findes nogen, som kan forklare ham, hvorfor hans far og mor har bestemt, at de ikke mere skal bo sammen alle tre.

 

Ny billedrig og universel dukketeaterforestilling, for børn og voksne, om en lille piges mystiske sjælevenskab med et gammelt livsklogt familiestamtræ.

Frida har et hemmeligt sted.
I en krog af familiens have, hvor ingen længere kommer og hvor skoven begynder, står et gammelt træ. Det blev plantet der af Fridas tiptipoldefar for så længe siden, at de fleste nu har glemt det.

I træets selskab ved Frida, hvor hun kommer fra og hvad hun skal. Hun betror det sine tanker, sin frygt, sin tvivl og alle sine ønsker og drømme.

En dag fortæller Fridas forældre, at de skal flytte til en lejlighed i en stor by og Frida beslutter sig for at gemme sig i træet og aldrig komme hjem igen…

Medvirkende:

Lars Begtrup

Therese Glahn


Forfatter, instruktør: Giacomo Ravicchio
Scenograf, komponist: Giacomo Ravicchio

Teknik: Eva U. Handberg

Værksted: Steen Molls 

Kostumer: Helene Thygesen

Contact
bottom of page